Vásárlási feltételek

1.Szerződés létrejötte
A vásárlónak lehetősége van a programok és szolgáltatások közül a választani a feltüntetett időpontokban. A kiválasztott program foglalásával és fizetésével elfogadja a vásárlási feltételekben leírtakat. Ezzel a vásárló és a szervező között szerződés jön létre az alábbi feltételek szerint.

2.Megállapodás célja
A megállapodás célja a szervező által megszervezett programokon való részvétel, illetve az általa felkínált bérlési szolgáltatások igénybevétele. A bérlés vagy program lefoglalása előre fizetéssel történik mellyel a vásárló részt kíván venni a választott programokon a kiválasztott időpontban.

3.Árak
Az árak EUROBAN értendőek és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az ár továbbá tartalmazza a választott programok teljes körű lebonyolítását, túravezetőt és a szükséges felszerelések biztosítását az alábbiak szerint:

A vadvízi programok létrejöttéhez szükséges speciális felszereléseket például: neoprén cipő, nadrág, kabát, sisak, úszássegítő mellény, sportoláshoz szükséges eszközöket, például hajó lapát, deszka, beülő stb. és transzfert autóbusszal (szabad helyek erejéig).
Kerékpárbérlés esetén kerékpár és sisak. (túravezetőt nem!)
Médiaszolgáltatás esetén feltöltött kamera, és sisak rögzítő füllel. (túravezetőt nem!)
Zipline programokon a beülőt, hevedert, csigát, sisakot transzfert.
Via ferrata bérlés esetén a sisakot, beülőt, biztonsági hevedert, kesztyűt.(túravezetőt nem!)

Az árak nem tartalmazzák a kiegészítő szolgáltatásokat, mint például biztosítás, videofelvétel, vagy fénykép készítése, étkezés vagy szállás.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot az utólagos korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetősége van arra, hogy bármely fél elálljon a vásárlástól.

Az árváltoztatás jogát a honlapunk foglalási rendszerében fenntartjuk.

4.Fizetési feltételek
Áruházunkban bankkártyás fizetésre van lehetőség az alábbiak szerint:

A túra megkezdése előtt a lefoglalt programokat ki kell fizetni az alábbiak szerint:
Teljes túradíjat
Előleget ahol ez lehetséges és fel van tüntetve.
A fennmaradó összeget legkésőbb a program megkezdéséig ki kell egyenlíteni.

A szervező, előre fizetett túra esetén elállhat a szerződéstől és visszatérítheti a díjat. Ezen okok a 6. pontban kerültek részletezésre. A megrendelő a Trekksoftnak fizeti először a programot, ami egy utazásközvetítő szervezet, a Trekksoft ezután fizeti ki az Eurotrekking D.O.O.- nak járó összeget. Ezért bankkártyás fizetés esetén a Trekksoft jelenik majd meg mint kedvezményezett.

A kosárban ellenőrizheti a foglalás dátumát, időpontot, létszámot, program típusát, végösszeget, melyet a pay now gombbal és a fizetéssel véglegesíthet.

5.Lemondás, szerződés módosítás a résztvevő részéről
A szolgáltatás a vásárló adatbeviteli hibájából adódóan nem lemondható, visszafizetési garancia nincs. Rossz idő esetén eső, szél stb., a programok megtartásra kerülnek. A megrendelőnek lehetősége van a vouchert egy másik természetes személy részére átruházni vagy a részvételi időpontot módosítani, de ezt kötelező jelezni a program előtt 48 órával az alábbi email címen: froccs@froccs.hu.

A lemondásnak vagy módosításnak írásban kell történnie. A lemondás csak azután érvényes, hogy a megrendelő a szervezővel egyeztet.

Az összes megkapott dokumentumot: visszaigazolás, kupon, stb. csatolni kell és vissza kell küldeni a szervezőnek.

Teljes lemondáskor, az alábbi százalékok kerülnek felszámításra a szervező részére:

Csoportos (több mint 8 résztvevő):
10-20 nappal a program előtt – 30%
2-9 nappal a program előtt – 75%
1 nappal a program előtt, vagy nem megjelenés esetén – 100%

Részeleges lemondáskor (csoportoknál a létszám csökkenése esetén) az alábbi százalékok kerülnek felszámításra a szervező részére:
2 – 9 nappal a program előtt – 30%
2 vagy kevesebb nappal a program előtt – 100%

Egyénileg (8 fő alatt):
10-2 nappal a program előtt – 75%
2 vagy kevesebb nappal a túra előtt – 100%

Ha a vásárló késik, a szervező nem tud visszatérítés adni.
A késés vagy időpont módosítás extra költséget jelenthet.

6.Lemondás, szerződés módosítás a szervező részéről
A szervező által a sportprogramok, szolgáltatások lemondhatóak amennyiben a sportolást ellehetetlenítő természeti körülmények jönnek létre, áradó folyó, erős villámlás, földcsuszamlás, földrengés stb. A szervező a biztonsági kockázatokat felmérve a fenti esetekben a túrát törölheti, majd a megrendelővel egyeztetve átteheti egy másik időpontra ha az megfelel mindkét fél számára, amennyiben a szolgáltatás a fenti okokból nem jön létre,a vásárló a szolgáltatást lemondhatja, ezután a szolgáltató a részvételi díjat, készpénzben vagy átutalással köteles visszafizetni a vásárlónak 48 órán belül.

7.Részvételi feltételek
A megrendelő kijelenti, hogy ismeri az extrém sportok veszélyeit és saját felelősségre vesz részt azokon, továbbá hogy a sportprogramok idején nem áll alkoholos vagy drogos befolyásoltság alatt és úszástudással rendelkezik. Továbbá nem áll az általunk kínált sportokból kizáró egészségi állapotban pl. nem szívbeteg, tüdőbeteg, stb… A programokon terhes nők részvétele szigorúan tilos! A programokon a korhatár 6-90 év. Amennyiben a fentieknek a résztvevő nem felel meg, kizárható a sportprogramok részvételéből. A résztvevő beleegyezik abba, hogy amennyiben a túrán médiaanyag készül, azt a szolgáltató marketing vagy saját célra azt felhasználhatja.

8.Biztosítás
A vásárló tisztában van azzal, hogy a honlapon választható programok és bérlések árai nem tartalmaz biztosítást, így azt magának kell megkötnie a túra előtt.

9.Felelősség
A résztvevő kijelenti, hogy a programokon saját felelősségére vesz részt, betartja a túravezetők utasításait, és amennyiben ennek nem tesz eleget azonnal kizárható a programokból.

10.Irányadó jog
A vásárlási feltételekben nem feltüntetett szabályok és jogok kapcsán a szlovén jog alkalmazása az irányadó.

11.Visszaigazolás
A megrendelést követően a rendszer automatikus e-mailt küld, melyben visszaigazoljuk a foglalást és leírjuk a részleteket. Amennyiben további információra van szüksége e-mailben vagy telefonon érdeklődhet elérhetőségeinken a feltüntetett elérhetőségeken.

12.Adatbeviteli hibák javítása
Az websopban lévő esetleges elírásokért, hibákért nem vállalunk felelősséget.

Cégünk a változtatás jogát fenntartja.